Multi+ Man

Een hoog gedoseerde Multi Vitamine voor mannen met 13 vitamines, 11 mineralen en 3 kruiden. De Multi Vitamine voor Mannen helpt bij:

  • Al gehele gezondheid en leefstyle voor mannen
  • Hoog Gedoseerde Multi Vitamine
  • Bevat alle belangrijke vitamines en mineralen voor mannen
  • Bevat Zinc voor het behoud van een gezond testesteron gehalte

Multivitamine Man bevat een reeks aan vitamines die het mannelijke lichaam nodig heeft om een gezonde leef style vol te houden. De vitamines zijn:

Vitamine A is goed voor het behoud van een gezonde huid en is goed voor het gezichtsvermogen (helpt om normaal en scherp te kunnen zien). 

Het vitamine B complex, bestaande uit acht verschillende B-vitamines, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en is goed voor concentratie en geheugen. Vitamine B12 draagt bij aan fitheid en vitamine B6 is goed voor het zenuwstelsel. 

Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. 

Vitamine D is goed voor de spieren en het behoud van sterke botten. 

Vitamine E helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. 

Vitamine K draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

Naast de reeks vitamines bevat de Multi+ Man een aantal mineralen om de gezondheid van de man te bevoordelen. De mineralen zijn:

Zink
Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Ook draagt het bij tot een normale vruchtbaarheid van de man én is het goed voor de kwaliteit van sperma.

Seleen
Ook seleen is goed voor de vruchtbaarheid van de man en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Calcium
Calcium is nodig voor de instandhouding van sterke botten en is goed voor de werking van de spieren.

IJzer
IJzer is goed voor de concentratie en houdt de geest helder. Ook is het goed bij vermoeidheid en futloosheid, ondersteunt het je energieniveau en zorgt het mede voor een goede weerstand.

Kalium
Kalium is goed voor de bloeddruk.

Magnesium
Magnesium is goed voor de werking van de spieren en het behoud van sterke spieren en botten, helpt vermoeidheid te verminderen en is goed voor de gemoedstoestand.

Prijs€ 19,99
Aantal capsules60